Industritë dhe Zgjidhjet

Restaurim

Të përgjithshme

R&T sh.p.k. është e liçensuar nga Ministria e Kulturës për të kryer punime në fushën e konservimit dhe restaurimit. Ndër vite R&T sh.p.k. ka përfunduar me sukses projekte të ndryshme restaurimi.

Projekte

Rehabilitimi i infrastrukturës nga Kalaja Mesjetare deri tek Bashkia Krujë.

Rehabilitimi i infrastrukturës brenda dhe përreth Kalasë Mesjetare Himarë.

Rikonstruksioni i dy ndërtesave historike Babameto I dhe Babameto II, Gjirokastër.

Punime ndriçimi në muret e Kalave të Shkodrës, Beratit, Lezhës, Gjirokastrës, Kaninës, Krujës, Petrelës, Prezës, Elbasanit.

Rikualifikim urban, restaurim në fshatin Dhërmi, Bashkia Himarë.

Punime restorimi dhe muzealizimi në Muzeun Kombëtar të Fotografisë "Marubi".

0.0058
95.35 KB