Industritë dhe Zgjidhjet

Distribucion

Të përgjithshme

R&T Distribucion ishte departamenti themelues, i cili filloi aktivitetet e pajisjeve tregtare elektronike në vitin 1998. Reputacioni i mirë dhe përvoja profesionale e fituar nga ky departament i mundësoi R&T Group krijimin e marrëdhënieve dhe bashkëpunimin me disa nga kompanitë më të njohura në industrinë e prodhimit të pajisjeve elektronike.

Brenda një periudhe shumë të shkurtër, R&T Distribucion u bë një nga përfaqësuesit më të rëndësishëm dhe të dalluar të Vodafone Albania. Kjo e renditi R&T Group në mesin e tre distributorëve më të mirë për këtë kompani.

Viti 2001 shënoi kulmin e progresit në këtë sektor që kur kompania hyri në një partneritet me Vodafone Albania, udhëheqësi botëror i telekomunikacionit mobile.

Marrëveshja kishte për qëllim shpërndarjen e produkteve Vodafone në të gjithë Shqipërinë. Në të njëjtën kohë R&T është tregtari më i madh dhe më i vjetër i Vodafone që administron Dyqanet Vodafone si Franchise në shumë qytete të Shqipërisë.

Sot, ky sektor ruan të njëjtin reputacion dhe vazhdon të jetë lider në këtë treg, duke ofruar shërbime dhe risi për klientët e Vodafone Albania.

Me kalimin e viteve, R&T Distribution krijoi markën e vet të rrjetit të shpërndarjes të quajtur EDS (Rrjeti i Shpërndarjes Elektronike dhe Shërbimeve) në të gjithë Shqipërinë.

0.0036
97.35 KB